مواد لازم:
آرد سفید |
۲ پیمانه |
شکر رژیمی کاموَر |
1/4 پیمانه |
روغن |
۱ پیمانه سرخالی |
تخم مرغ |
۴ عدد |
جوش شیرین |
۱ قاشق چایخوری |
پکینگ پودر |
یک قاشق مرباخوری |
وانیل |
1/2 قاشق چایخوری |
شیر یا ماست |
یک پیمانه سرخالی |
طرز تهیه:
تخم مرغ و پودر جایگزین شکر کاموَر را مخلوط می کنیم و کمی بهم می زنیم، بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا پودر جایگزین شکر حل شده و کمی گرم شود . بعد مایه را از آب خارج می کنیم و باز هم آنرا خوب بهم می زنیم تا سرد شود و بعد آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و جوش شیرین ، پکینگ پودر و وانیل را در شیر یا ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ می ریزیم و در آخر کار کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می نماییم و مایه را در قالبهای کوچکی که قبلا چرب کرده ایم می ریزیم و قالبها را در سینی فر می چینیم و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۳ ربع ساعت قرار میدهیم. کیک ها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم. میتوان از قالب های کوچک کاغذی که در لوازم قنادی ها موجود است استفاده کرد.