مواد لازم برای 24 عدد :
پودر نارگیل | 250گرم | 2 کیلو کالری |
پودر شیرین کننده کاموَر | یک قاشق غذاخوری | 120 کیلو کالری |
آرد | 3 قاشق غذاخوری | 7 کیلوکالری |
بیکینگ پودر | 1/8 قاشق چایخوری | |
تخم مرغ همزده | 1 عدد | |
شیر | 60 میلی لیتر(1/4 پیمانه) | |
وانیلین | 1/4 قاشق چایخوری |
روش تهیه :
پودر نارگیل ، شیرین کننده کاموَر ، آرد و بکینگ پودر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. آن گاه تخم مرغ ، شیر و وانیلین را بیفزائید و مخلوط را هم بزنید . حالا هربار یک قاشق غذاخوری از مایه بردارید و به شکل توپ در آورید. حالا توپ های نارگیلی را با فاصله در سینی چرب کرده ، بچینید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد، به مدت 20 دقیقه بپزید . همین که شیرینی پخت ، آن را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. اکنون شیرینی را برای پذیرائی در ظرف دردار زیبائی بچینید. میل کردن پتی فور نارگیل همراه با یک فنجان چای، بسیار دلپذیر و گواراست.
1 دیدگاه. جدید
عالی بود. دستتون درد نکنه.