مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
نصف لیوان پودر شیرین کننده کاموَر
نصف لیوان روغن
2و نیم لیوان آرد
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه کیک صبحانه:
ابتدا تخم مرغ ها را با همزن کمی می زنیم تا کرم رنگ شوند بعد شکر کاموَر را افزوده و به صورت عقربه گرد در یک جهت هم می زنیم تا داخل آن حباب هایی تشکیل شود، سپس روغن را اضافه میکنیم و هم می زنیم سپس شیر را اضافه و دوباره هم می زنیم و سپس وانیل را می افزاییم ، در آخر آرد را اضافه کرده و فقط مخلوط می کنیم قالب را چرب کرده و کیک را به مدت سه ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد در فر که از ابتدای آماده نمودن مواد کیک روشن کرده ایم می پزیم برای اطمینان از پخته شدن چنگال را در کیک فرو می بریم اگر مواد به چنگال نچسبید کیک آماده است.
نکته : آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید.