مواد لازم برای خمیر :
- آرد 2 لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- کره 100 گرم
- شیرین کننده کاموَر 1/4 لیوان
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- ماست 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی تارت :
- پودر شیرین کننده کاموَر 1/2 لیوان
- کره 50 گرم
- گلابی خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ برای تهیه خمیر تارت، کره و 2 لیوان آرد را مخلوط کنید تا مانند خرده های نان شود. سپس تخم مرغ ، ماست ، 1/4 لیوان شیرین کننده کاموَر ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه مواد مخلوط شدند با انگشتان کمی ورز دهید ؛ خمیر را 15 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود ، سپس روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را باز کنید.
خمیر را پس از پهن کردن به اندازه قالب ببرید ، ته قالب را چرب کنید ، خمیر را ته قالب قرار دهید و پهن کنید. سپس خمیر را با انگشت به دیواره های قالب فشار دهید.
گلابی ها را روی خمیر بریزید و روی آنها پودر شیرین کننده بپاشید ، 50 گرم کره را خرد کنید و روی گلابی ها بگذارید یا اینکه ذوب کنید و با برس روی گلابی ها بزنید . قالب را درون فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید ؛ پس از پخت اجازه دهید تارت خنک شود. سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : تارت را باید زمانی از فر خارج کنید که اطراف خمیر طلایی شده باشد ، چنانچه بالای تارت طلایی نشد میتوانید قسمت بالایی را روشن کنید و چند دقیقه حرارت دهید تا خمیر کاملا طلایی و برشته شود.
منبع : ایران کوک