موادلازم برای 8-6 نفر | |
برنج | 4 پیمانه |
آلبالوی هسته گرفته | 1 کیلوگرم |
شیرین کننده بدون قند و کم کالری | 100 گرم |
کره یا روغن | به میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
پیاز رنده شده | 1 عدد |
نمک، فلفل ، زردچوبه | به میزان لازم |
خلال پسته | 50 گرم |
زعفران حل کرده | به میزان لازم |
روش تهیه:
برنج را بپزید و آبکش کنید. آنگاه در قابلمه مناسبی ، آلبالو و شیرین کننده بدون قند و کم کالری را روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس آب آن را جدا کنید و 100 گرم کره به آلبالو بیفزایید و اجاق را خاموش کنید.حالا در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید، برنج و آلبالو را لایه لایه به آن بیفزایید و روی حرارت بگذارید. اکنون آب باقی مانده از آلبالو و قدری روغن روی برنج بدهید و آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه دم کنید. اینک گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و در تابه مناسبی، روغن بریزید. حل از مایه گوشت، کوفته ریزه درست کنید و در روغن تفت دهید. آنگاه آلبالوپلو را با کوفته ریزه مخلوط کنیدو برای پذیرائی، در دیس بکشید و روی آن را با خلال پسته و پلوی زعفرانی تزئین کنید.