مواد لازم برای 6 نفر:
برنج رژيمي كامور |
600 گرم (4 پيمانه) |
نمك و فلفل |
به ميزان لازم |
كدو حلوائي |
1 كيلوگرم |
روغن براي سرخ كردن |
به ميزان لازم |
زعفران حل كرده |
2 قاشق سوپخوري |
پيازداغ |
3 قاشق سوپخوري |
شكر |
3 قاشق سوپخوري |
كره |
40 گرم |
تخم مرغ | 6 عدد |
پيازداغ (اضافي) | 3 قاشق سوپخوري |
دانه هاي خشك انار (انار دون ) | 4 قاشق سوپخوري |
روش تهيه:
برنج رژيمي كامور را با نمك بخيسانيد و در آب جوش بريزيد تا مغز برنج قدري نرم شود. بعد آن را در صافي بريزيد و كنار بگذاريد. آنگاه پوست كدو را بگيريد و مكعبي خرد كنيد. سپس اندكي روغن در تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد. كدو را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا زعفران، پيازداغ، نمك، فلفل و شكر را بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون در قابلمه ي مناسبي، دو قاشق سوپخوري روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. برنج آبكشيده و مخلوط فراهم كرده را لابه لاي هم در قابلمه بريزيد و آن را 30 دقيقه، دم كنيد. در اين ميان كره را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا آب شود. آنگاه تخم مرغ ها را بيفزائيد و نيمرو كنيد. اينك پلوي كدو حلوائي را براي پذيرائي در ديس مناسبي بكشيد، تخم مرغها را در ديس ديگري بگذاريد و با پيازداغ (اضافي) و انار دون بيارائيد.
يادآوري: در شهرهاي شمالي كشور، اين پلو را همراه با نيمرو، پيازداغ فراوان و اناردون ميل ميكنند.