مواد لازم:
آرد گندم سبوس دار | 100 گرم |
کره | 100 گرم |
شیرین کننده بدون قند و رژیمی کامور | 75 گرم |
آب | در حدود 5 پيمانه(یک لیتر و 250 میلی لیتر) |
زعفران حل کرده | 2 قاشق سوپخوري |
گلاب | یک دوم پیمانه(125 میلی لیتر) |
طرز تهیه:
آرد و کره را در قابلمه ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.آنگاه مخلوط را پیوسته هم بزنید تا رنگ آرد کمی تغییر کند و بوی خامی اش گرفته شود.سپس شیرین کننده ی رژیمی و بدون قند کامور،آب و زعفران را در ظرف دیگری بریزید و با هم مخلوط کنید و آن را به آرد بیفزایید.حالا مایه را هم بزنید تا کاچی بپزد و قدری غلیظ شود.در آخر، گلاب را نیز به کاچی اضافه کنید و پس از چند جوش، از روی حرارت بردارید.اکنون آن را در ظرف های مخصوص پذیرایی بکشید و به دلخواه بیارائید.