بخش چهاردهم
۱۰۶- در صورت تمایل ۱ حبه سیر در سالاد خود رنده کنید و از فواید ضد عفونی کننده و کاهش وزن آن بهره مند شوید.
۱۰۷- هنگام رژیم لاغری براى جلوگیرى از بروز مشکلات گوارشى مثل یبوست، در طول رژیم حتماً مقدار روغن ذکر شده در رژیم خود را (که بهتر است روغن زیتون باشد)، فراموش نکنید.
۱۰۸- درباره طبخ برنج بهتر است، برنج به صورت کته و با مقدار خیلی کمی روغن مایع پخته شود.
۱۰۹- سویا از منابع بسیار عالى پروتئین گیاهی (بدون چربى) است که در کاهش وزن و کاهش چربى هاى خون اثرات شگرفى دارد.
(البته آقایان نبایستی به مقدار زیادی سویا مصرف کنند و حتما از متخصص تغذیه خود درباره مقدار مجاز مصرف سویا راهنمایی بگیرند – کارشناس علمی کامور)
۱۱۰- سعى کنید قاشق را در فواصل بردن به دهان در بشقاب بگذارید و مجدداً بردارید و اگر مى توانید از چنگال استفاده کنید.
۱۱۱- عدس از منابع بسیار عالى پروتئین است. حاوى ویتامین هاى گروه B و مواد معدنى است، در رژیمهای کاهش وزن مصرف آن را به شکل عدسى بسیار توصیه مى کنیم.
۱۱۲- قبل از خواب یک لیوان شیر ولرم بنوشید، زیرا شیر گرم مدت زمان بیشترى در معده مى ماند و احساس سیرى بیشترى در طول شب خواهید داشت.
۱۱۳- براى خانم ها رژیم هاى زیر ۱۲۰۰ کیلوکالرى و براى آقایان زیر ۱۴۰۰ کیلو کالرى توصیه نمى شود.
۱۱۴- موادی مثل زیره، عرق زیره یا چای سبز و بعضی گیاهان دیگر هستند که احتمالا متابولیسم بدن یا سوخت انرژی در بدن را افزایش می دهند و به کاهش وزن کمک می کنند، که البته در صد و میزان دقیق اثر گذاری آنها ، مشخص نیست .
۱۱۵- مصرف جوانه گندم و پودر جوانه گندم احتمالا در کاهش وزن موثر است .
ادامه دارد …