پولک زعفرانی بدون شکر کامور، برای افراد عادی و دیابتی و افراد تحت رژیم بسیار مناسب و توصیه شده از جانب انجمن حمایت از بیماران دیابتی ایران است. این شرکت برای تولید این محصول که برای اولین بار در جهان تولید شده است، دارای گواهینامه ثبت اختراع است.
مواد متشکله: ایزومالت، زعفران و آسه سولفام پتاسیم
از ترکیبات این محصول ایزومالت و زعفران دارای خواص بسیار و آسه سولفام پتاسیم بی ضرر است و بنابراین، عاری از همه مضرات محصولات حاوی قند و شکر است. برخی خواص این محصول به شرح زیر است:
ایزومالت: ایزومالت که از چغندر قند گرفته می شود، به جای 99.8% حجم شکر، در این محصول به کار میرود. میزان کالری ایزومالت نصف شکر است (2kcal/g) که باعث کنترل چاقی می شود، بنابراین برای افراد تحت رژیم های لاغری مناسب است. این ماده دارای Insulin Response=6 و Glycaemic Index=9 است. بنابراین از دسته مواد Low Glycaemic بوده و سطوح گلوکز و انسولین خون را بالا نمیبرد و مناسب برای افراد دیابتی است. همچنین از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند که برای کودکان بسیار مناسب است. از دیگر خواص این ماده می توان به بهبود بخشیدن به عملکرد رودهها اشاره نمود که ناشی از خاصیت فیبری و در نتیجه ملین بودن آن است.
زعفران: زعفران که از دیگر ترکیبات این محصول است، از نظرطب قديم ايران گرم و خشك است. مهمترين خاصيت شناخته شده زعفران از قديم الايام درمان افسردگي است. زعفران خواص ضد سرطاني دارد و به عنوان يكي از مفيدترين داروهاي ضد تومور و جمع كننده راديكالهاي آزاد عمل ميكند. زعفران در درمان آلزايمر، پاركينسون، كم خوابي، سرفه و آسم، بیماریهای چشم، عفونت ادراری، يرقان، نفخ شكم ، معده درد و کم خونی مؤثر است. زعفران، تسکین دهنده دردهاي لثه، تسهیل کننده هضم طبيعي غذا، تقويت کننده معده، كاهش دهنده چربی و كلسترول خون، آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پيشگيری كننده از بيماريهای
قلبی، تقويت کننده حافظه، خون ساز و تسهیل کننده گردش خون ، ضد تشنج و ادرار آور است و در نهایت اگر ميخواهيد هميشه شاد و خندان باشيد، زعفران بخوريد.
آسه سولفام پتاسیم: این ماده که حدود 200 برابر شکر شیرینی دارد، بیضرر است و در برابر حرارت بسیار مقاوم و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر سرطانزایی آن نشر نشده است. آسه سولفام پتاسیم بدون هضم از بدن خارج میشود و در داروهای مایع و جویدنی نیز مصرف میگردد.