مواد تشکیل دهنده محصولات رژیمی کامور چه نقشی در سلامت بدن دارند؟

مقالات و دانستنی ها

زمان تقریبی مطالعه این مطلب : ۴ دقیقه

مزایای محصولات کامور :

محصولات رژیمی کامور مهمترین مزیتی که نسبت به تمام محصولات لاغری دارند این است که هیچگونه آسیبی به بدن نمی‌رسانند در عوض باعث می‌شوند که انسان دچار عوارض مهم نشود،که مهمترین آن دیابت است چرا که در تهیه این محصولات از هیچگونه شکری استفاده نمی‌شود.

در محصولات کامور چهار نوع شیرین کننده استفاده می‌شود که هر کدام از آنها را به طور مفصل توضیح خواهیم داد و عوارض آن را بیان می کنیم.مهمترین محصول شرکت کامور، تولید قند حبه ای اما کاملا بدون ضرر است که برای تمام افراد مناسب است و هیچگونه ممنوعیت مصرفی ندارد.

شایان ذکر است این شرکت جهت تولید این محصول موفق به اخذ گواهی ثبت اختراع گردیده است.  محصولات بدون قند و رژیمی کامور  مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران بوده و همچنین دارای تأییدیه مصرف شیرین کننده و حجم دهنده از سازمان بهداشت جهانی WHO ، سازمان غذا و داروی آمریکا Codex،FDA و کمیته JECFA می‌باشد.

افتخارات

مواد تشکیل دهنده محصولات رژیمی کامور :

چهار نوع شیرین کننده طبیعی بدون ضرر در تهیه این نوع محصولات به کار می‌رود. مانند: ایزومالت، آسه سولفام، سوکوالوز که هر کدام از آنها را به طور مفصل توضیح می‌دهیم و فواید آن را نیز برای بدن شرح می‌دهیم.

قدرت شیرین کنندگی ایزومالت نصف ساکارز (شکر) بوده ولی از نظر مزه شبیه شکر است و علاوه بر خاصیت شیرین کنندگی به عنوان “عامل حجم دهنده و ایجادکننده بافت” در مواد غذایی به کار برده می شود .و به جای ۹۹/۸ % حجم شکر در محصولات بدون قند کامور استفاده می‌گردد و باعث ایجاد اثرات فیزیولوژیکی ذیل می‌گردد:

 ۱)کنترل چاقی 

آنزیم‌های روده انسان توانایی هیدرولیز پیوندهای پایدار ایزومالت را ندارند، بنابراین جذب ایزومالت در روده کوچک به کندی صورت می‌گیرد و نهایتا بدن انسان تنها ۵۰ درصدد انرژی ایزومالت را دریافت می‌کند. به عبارتی کالری ایزومالت نصف کالری شکر ( ۲ کیلو کالری) است. و همچنین ایزومالت یک ماده غذایی با شاخص گلایسمی پایین می‌باشد که باعث افزایش وزن نمی‌شود.

 ۲) بهبود عملکرد روده‌ها 

این ماده یک کربوهیدرات کم هضم است و مانند فیبرهای غذایی عمل می‌کند. در واقع در روده جذب نمی‌شود بنابراین پس از مصرف ایزومالت، ترکیبات غذایی موجود در روده کوچک غنی‌تر از زمانی است که موادی مثل شکر مصرف می‌شود، چون شکر سریعا به صورت آنزیمی هیدرولیز شده و کاملا در روده کوچک جذب می شود. از طرفی به خاطر مولکول‌های جذب نشده ایزومالت ، فشار اسمزی در روده افزایش می‌یابد، مقدار آب بیشتری به داخل روده وارد می‌شود و محتوای روده بزرگ را آبکی‌تر می‌کند. مصرف ۳۰-۲۰ گرم آن در روز تاثیر به سزایی در پیشگیری از بیماری‌هایی از جمله یبوست، هموروئید و شیارهای مقعدی دارد و باعث بهبود عملکرد روده‌ها می‌گردد و از سرطان روده جلوگیری به عمل می‌آورد.

 ۳) ممانعت از پوسیدگی دندان‌ها 

به دلیل اینکه پیوندهای بین ملکولی ایزومالت به راحتی شکسته نمی‌شود، در نتیجه توسط باکتری‌ها به راحتی تخمیر نمی گردد و محیط دهان را اسیدی نمی‌کند ،لذا پس از مصرف PH دهان افت چندانی پیدا نمی‌کند، به طوری که بر طبق گزارش سلامت FDA در سال ۲۰۰۳ ، مصرف محصولات حاوی ایزومالت برخلاف شکر موجب پوسیدگی دندان نمی‌شود. همچنین این ماده باعث ترشح بزاق در دهان شده، به طوری که پوسیدگی های کانی های دندان را در مراحل اولیه ترمیم می کند.

 ۴) عدم افزایش قند خون 

با توجه به اینکه پاسخ گلایسمی برای ایزومالت ۹ و برای ساکارز(شکر) ۶۸ و برای گلوکز ۱۰۰ و همچنین میزان پاسخ انسولین برای ساکاروز ۴۳ ، برای گلوگز ۱۰۰ و برای ایزومالت ۶ بیان شده است. با توجه به این که میزان این دو اندیس برای ایزومالت نسبت به شکر بسیار کمتر است و پس از مصرف آن گلوکز به آرامی وارد خون می شود، ترشح انسولین خون به حداقل می‌رسد لذا منحنی قند و انسولین خون برخلاف مصرف شکر نزدیک به پایه می باشد و تغییر چندانی نمی‌یابد، در نتیجه برای افراد دیابتی توصیه می‌شود.

محصولات رژیمی کامور

آسه سولفام پتاسیم :

 

این ماده ۲۰۰ بار از شکر شیرین تر بوده و دارای مقاومت دمایی مطلوب و پایداری خوبی میباشد. علاوه بر این بدون هضم از بدن خارج میشود و در نتیجه بدون کالری است.سازمان افزودنی‌های غذایی WHO و FAO و (JECFA) غیرسرطان زا بودن این شیرین کننده را کاملا تایید نموده است. حد مجازمصرف روزانه آن ۱۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن است. این میزان مصرف توسط سازمان های USFDA و JECFA تایید شده است.

درباره شیرین کننده های کامور بیشتر بدانید

سوکرالوز شیرین کننده بدون کالری است که از شکر مشتق می‌شود و ۶۰۰ بار از شکر شیرین‌تر است. حجم زیادی از سوکرالوز وارد مدفوع می‌شود و مقدار بسیار کمی وارد بافت‌ها و ارگانها شده و در نهایت از ادرار دفع می‌شود. سوکرالوز در بیش از ۱۰۰ تحقیق مورد بررسی قرار گرفته و سالم و بی خطر بودن آن ثابت شده و تاکنون هیچ گونه گزارشی از عوارض نامطلوب همچون پوسیدگی دندان ، افزایش قند در افراد دیابتی ، تغییرات ژنتیکی ، سرطان ، مشکلات ایمونولوژیک ، اختلال در سیستم اعصاب و نیز نقص جنین از این ماده منتشر نشده است. شیرین کننده سوکرالوز حدود ۳۰ سال است که مورد تایید FDA و JECFA قرار گرفته است و بر این اساس مصرف آن برای افراد باردار و شیرده نیز بلامانع است. علاوه بر این باکتری‌های دهان سوکرالوز را به عنوان یک منبع غذایی نمی‌شناسند بنابراین موجب پوسیدگی دندان ها نمی‌شوند. میزان مصرف مجاز روزانه سوکرالوز ۱۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است.

در محصولات شرکت کامور هیچگونه مواد مضر برای بدن یافت نمی‌شود مناسب افرادی است که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند.ما در مقاله های پیشین خود از مضرات قند و شکر برای بدن توضیح داده‌ایم.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی
محصولات پیشنهادی

دلیل بازگشت وجه

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
kamvarshop می‌خواهیم اعلان‌هایی را برای آخرین اخبار و به‌روزرسانی‌ها به شما نشان دهیم.
رد کردن
اجازه دادن به اعلان ها