مواد لازم:
آرد برنج |
ا پیمانه |
شیرین کننده بدون قند و رژیمی کاموَر |
1/2 پیمانه |
هل |
1 قاشق چایخوری |
روغن مایع |
3/4 پیمانه |
آب |
2 پیمانه |
گلاب |
1/4 پیمانه |
محلول زعفران |
(زعفران کوبیده 1/2 قاشق چایخوری) |
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار داده تا گرم شود آرد برنج الک شده را داخل آن ریخته و مرتب هم میزنیم تا طلایی شود. شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و به جوش آید بعد گلاب و زعفران را در شربت بریزید و آرد را بعد از سرخ شدن از روی حرارت برداشته و هل را اضافه میکنیم و شربت آماده را به تدریج درون آن ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یکدست شود و به اصطلاح به روغن بیفتد بعد در ظرف کشیده و روی آن را صاف می کنیم.