حلوا ارده بدون شکر کامور، برای افراد عادی و دیابتی و افراد تحت رژیم بسیار مناسب و توصیه شده از جانب انجمن حمایت از بیماران دیابتی ایران است. این شرکت برای تولید این محصول که برای اولین بار در جهان تولید شده است، دارای گواهینامه ثبت اختراع است.
مواد متشکله: ایزومالت، سوربیتول، تاهینی، ریشه چوبک، لسیتین، آسه سولفام پتاسیم، طعم دهنده، هل
از ترکیبات این محصول ایزومالت، ارده (تاهینی)، ریشه چوبک، لسیتین و هل دارای خواص بسیار و سوربیتول، آسه سولفام پتاسیم و طعم دهنده بی ضرر است و بنابراین، عاری از همه مضرات محصولات حاوی قند و شکر است. برخی خواص این محصول به شرح زیر است.
ایزومالت: ایزومالت که از چغندر قند گرفته می شود، ، به جای 99.8% حجم شکر، در این محصول به کار میرود. میزان کالری ایزومالت نصف شکر است (2kcal/g) که باعث کنترل چاقی می شود، بنابراین برای افراد تحت رژیم های لاغری مناسب است. این ماده دارای Insulin Response=6 و Glycaemic Index=9 است. بنابراین از دسته مواد Low Glycaemic بوده و سطوح گلوکز و انسولین خون را بالا نمیبرد و مناسب برای افراد دیابتی است. همچنین از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند که برای کودکان بسیار مناسب است. از دیگر خواص این ماده می توان به بهبود بخشیدن به عملکرد رودهها اشاره نمود که ناشی از خاصیت فیبری و در نتیجه ملین بودن آن است.
ارده (تاهینی): تاهینی، خمیری تهیه شده از دانه های آسیاب شده کنجد است. کنجد از قدیمیترین چاشنیهای شناخته شدهای است و قدمت آن به 1600 سال پیش از میلاد مسیح برمیگردد، از دیگر ترکیبات این محصول است. نام علمی کنجد”Sesamun indicum” است.
کنجد علاوه بر این که منبع خیلی خوبی از منگنز و مس است، از نظر کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1 ، روی و فیبرهای غذایی نیز منبع ارزشمندی به شمار میرود.
برخی اثرات فیبرهای غذایی موجود در کنجد، کاهش کلسترول خون در انسان و حفاظت سلولهای کبدی در مقابل آسیبهای اکسیداتیو است.
تنها یک چهارم لیوان کنجد، قابلیت تامین 4/70 درصد مس، 6/31 درصد منیزیم و 1/35 درصد از کلسیم مورد نیاز روزانه را دارد. کنجد به دلیل داشتن مس، در کاهش کلسترول خون در انسان، کاهش دردهای آرتریت روماتوئید و به دلیل داشتن منیزیم، باعث سلامت عروق خونی و دستگاه تنفسی، کاهش اسپاسم راههای هوایی در بیماری آسم، کاهش فشار خون بالا و پیشگیری از اسپاسم نوعی عروق خونی که در پیدایش حملات میگرن نقش دارند، میشود. همچنین به دلیل داشتن کلسیم موجب پیشگیری از سرطان روده، پوکی استخوان و میگرن، حفاظت از سلولهای روده در مقابل مواد شیمیایی سرطان زا، پیشگیری از کاهش توده استخوانی و پیشگیری از سردردهای میگرنی و به دلیل داشتن روی به حفظ سلامت استخوانها و افزایش چگالی مواد معدنی آنها کمک میکند.
اين دانه مغذى حاوى پروتئين، ويتامين هاى F، E،D و B و لسیتین است. كنجد ۵۰ درصد روغن دارد و ۷۰ درصد اسيدهاى چرب اشباع نشده كه براى سلامتى بدن بسيار مفيد است. زيرا اين روغن نه تنها كلسترول خون را افزايش نمىدهد، بلكه آنرا كاهش نيز مىدهد. علاوه بر این، کنجد ضد رماتیسم و برطرف کننده ناراحتی کیسه صفرا است. فیتواسترولها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت میشوند و ساختمان شیمیایی مشابهی با کلسترول دارند. با دریافت میزان مناسبی از فیتواسترولها، میزان کلسترول خون کاهش مییابد، پاسخ ایمنی تقویت میشود و خطر بروز سرطان های خاص کاهش مییابد.
امروزه به دلیل خواص مهم فیتواسترولها، اقدام به استخراج آنها از دانههای سویا، ذرت و گیاهان دیگر میکنند و به عنوان افزودنی در تهیه غذاهای فرآوری شده به کار میبرند. معلوم شده است که کنجد، از غنی ترین مواد غذایی از نظر فیتواسترولهاست. در هر 100 گرم از کنجد 400 تا 413 میلی گرم فیتواسترول وجود دارد که باعث کاهش میزان کلسترول خون میشود.
لسیتین: لسیتین که در تقویت حافظه، مبارزه با فراموشی و كاهش كلسترول نقش مهمی دارد، از دیگر ترکیبات این محصول است. نقش آرامش بخشی و اثر مثبت لسیتین بر روی اعصاب به اثبات رسیده است. لسیتین در تقویت عضلات نقش مهمی دارد و تسهیل کننده انتقالات جریان عصبی، باز دارنده ضعف عضلانی و آرام بخش فكری است. ذخیره صحبت ها، پیام ها، درك سریع مطالب و انتقال آنها، همه وهمه را لسیتین بر عهده دارد. برخی عوامل نظیر نقصان ویتامینهای خانواده B، فولیك اسید، ابتلا به ایدز، ساییدگی مفصل، امراض رودهای مزمن، اختلالات گوارشی، مانند اختلال درغده پانكراس، اختلالات چربی در خون و بارداری و شیردهی نیاز بدن به لسیتین را افزایش میدهند. همچنین کمبود لسیتین در خون باعث افزایش ریسك سرطان كبد، تجمع چربیها دركبد و تشكیل كبد چرب، صدمه به كلیهها، اختلال و نقصان در رشد، افزایش فشار خون شریانی، اختلال حافظه، ناباروری، اختلال و كاهش ساخته شدن گلبولهای قرمز خون میگردد. افراد مبتلا به آلزایمر، اختلالات حركتی، بیماران كبدی،مبتلایان به سنگ كیسه صفرا، بیماران قلبی- عروقی، افراد الكلی، خانمهای باردار و شیرده بیش از دیگر افراد به لسیتین نیازمندند.
ریشه چوبک: ریشه چوبک که به میزان اندکی در این محصول به کار رفته است، علاوه بر تسکین سكسكه، عطسه آور و خلط آور است و در درمان زکام موثر ميباشد.
آسه سولفام پتاسیم: : این ماده که حدود 200 برابر شکر شیرینی دارد، بیضرر است و در برابر حرارت بسیار مقاوم و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر سرطانزایی آن نشر نشده است. آسه سولفام پتاسیم بدون هضم از بدن خارج میشود و در داروهای مایع و جویدنی نیز مصرف میگردد.