این سوپ بسیار خوشمزه برای افرادی که دیابت دارند پیشنهاد می شود و یک سوپ رژیمی می باشد. این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبر بالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.
مواد لازم :
عدس قرمز (شسته شود) |
225 گرم ( حدود 1 لیوان) |
پیاز |
2 عدد ( ساطوری شده) |
سیر بزرگ |
2 حبه ( ساطوری شده) |
هویج |
1 عدد ( ساطوری شده) |
روغن زیتون خالص |
2 قاشق سوپخوری |
آب مرغ |
5/1 لیتر |
سركه |
2 قاشق سوپخوری |
فلفل و نمك |
به مقدار لازم |
برگ كرفس |
برای تزئین |
طرز تهیه:
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.
نكات تغذیه ای:
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبر بالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.