مواد لازم :
شیرین کننده رژیمی کاموَر |
1 پیمانه |
آب |
3 پيمانه |
هلو |
1 كيلو |
خلال بادام |
1/4 پيمانه |
وانيل |
1/4 قاشق چايخوري |
آب ليموي تازه |
1/4 پيمانه |
طرز تهيه :
يک پیمانه شیرین کننده کاموَر را با سه پيمانه آب روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا قوام آيد ، پس از قوام آمدن , حرارت را خاموش مي كنيم .
براي انتخاب هلو بهتر است هلوهایی را انتخاب كنيم كه رنگ زرد زعفراني داشته باشند , سپس هلو را پوست گرفته و برش مي دهيم , بهمراه خلال بادام در شيشه مي ريزيم ، شربت را روي آن ريخته , در شيشه را محكم مي بنديم. در قابلمه اي مقداري آب ريخته و شيشه را درون آن قرار مي دهيم بطوريكه تا سه چهارم شيشه را آب بگيرد و روي حرارت قرار مي دهيم .
زمانيكه آب به جوش آمد ، حرارت را ملايم كرده و حدود بيست دقيقه شيشه در آب بجوشد . پس از اين مدت از آب داغ بيرون آورده , در آن را باز كنيد وانيل و آب ليمو را اضافه كنيد و در شيشه را محكم ببنديد. دوباره در آب جوش قرار دهيد بعد از چند جوش از آب بيرون آوريد .