مواد لازم
موز : ۴ عدد
آب : یک و نیم پیمانه
شکر کاموَر : ۱ پیمانه
آب لیموترش : ۱ قاشق تازه
طرز تهیه
آب و شکر کاموَر را با هم مخلوط نمایید و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و شربت قوام آید، سپس آبلیمو تازه را اضافه کنید. بعد از جوشیدن ، موزها را که بصورت ورقه ای برش داده اید اضافه نمایید. به محض اضافه کردن موزها مربا را هم زده و بعد از حدود نیم ساعت که جاافتاد از روی حرارت بردارید. بعد از سرد شدن مربا را ۲ روز بدون در ، داخل یخچال قرار دهید سپس در آن را ببندید.
برگرفته از : آرگا