قند بدون قند طبیعی کامور، برای افراد عادی، دیابتی، دارای رژیم و افراد مبتلا به فنیل کتونوریا مناسب است. این محصول با ظاهر کاملا طبیعی و آشنای قند حبهای سنتی تهیه شده است و بنابراین هیچ گونه تاثیرگذاری روانی منفی ناشی از مصرف دارو در آن وجود ندارد و جهت مصرف کودکان و افراد سالمند دیابتی و دارای رژیم بسیار مناسب است.
این شرکت برای تولید این محصول که برای اولین بار در جهان تولید شده است، دارای گواهینامه ثبت اختراع است.
مواد متشکله: ایزومالت، استویوساید، هل، گلاب، زنجبیل
ترکیبات این قند همه طبیعی است و بنابراین، عاری از همه مضرات قند و شکر است. برخی خواص این قند به شرح زیر است.
خواص:
ایزومالت: ایزومالت که از چغندر قند گرفته می شود، به جای 99.8% حجم شکر، در این محصول به کار میرود. میزان کالری ایزومالت نصف شکر است (2kcal/g) که باعث کنترل چاقی می شود، بنابراین برای افراد تحت رژیم های لاغری مناسب است. این ماده دارای Insulin Response=6 و Glycaemic Index=9 است. بنابراین از دسته مواد Low Glycaemic بوده و سطوح گلوکز و انسولین خون را بالا نمیبرد و مناسب برای افراد دیابتی است. همچنین از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند که برای کودکان بسیار مناسب است. از دیگر خواص این ماده می توان به بهبود بخشیدن به عملکرد رودهها اشاره نمود که ناشی از خاصیت فیبری و در نتیجه ملین بودن آن است.
استویوساید: پودر استویوساید، که عصاره شیرین گیاه استویاست، از دیگر ترکیبات این قند بوده و دارای طعم و بوی کاملا طبیعی و مشابه شکر است. این پودر در حدود 300 مرتبه از ساکاروز شیرین تر است. هم چنین این ماده در دمای بالا پایدار بوده و در بدن انسان تجزیه نمیشود. این پودر به عنوان یک شیرین کننده، هیچ یک از مضرات قند و شکر را ندارد.
اثر گذاری بر هضم و جذب دیگر مواد: استویا هیچ اثر منفی روی جذب غذا و یا تغییر و تبدیل آن و یا جذب مغذیهای ضروری مانند آمینواسیدها و ویتامینها و مینرالها ندارد.
اهمیت غذایی: عصاره تغلیظ شده استویا در دوزهای نرمال میتواند به عنوان شیرین کننده بدون محدودیت برای یک فرد عادی و یا دیابتی مورد استفاده قرار گیرد. هم چنین این شیرین کننده برای بیماران PKU مناسب است چرا که شامل آمینو اسیدهای آروماتیک نمیباشد. افراد دارای اضافه وزن با مصرف آن میتوانند وزن خود را پائین بیاورند. این شیرین کننده برای افراد دچار فشار خون نیز مفید است.
پوسیدگی دندان: حتی غلظتهای بسیار بالای استویوساید نسبت به غلظت مورد نیاز برای ایجاد طعم شیرینی باعث کاهش در رشد باکتریهای دهان میشود و بنابراین پوسیدگی دندان رخ نمیدهد.
هل: هل که از تیره زنجبیلیهاست، تقويتكننده قلب، معده و اعصاب، همچنین ضدنفخ و بادشكن است؛ علاوه بر هضم غذا، تقویت كننده بدن،ادرار آور و خوشبو كننده دهان است. این ماده به عنوان دارو براي معالجه سرفه، سرماخوردگي و تب استفراغ، تهوع، سردرد، كاهش حملات بيماري صرع، زخمهای دهان، تسكین درد روماتیسم، ضد مسمومیت، ترشی معده استفاده میشود. گاز معده و روده را از بدن خارج میسازد.
زنجبیل: زنجبیل که از دیگر ترکیبات این قند است، دارای خاصیت گرم کنندگی و فعال کنندگی است که آن را به عنوان شفابخش خانگی معرفی کرده است. خواص درمانی آن عبارتند از کاهش چربي خون، مبارزه با سرماخوردگی (از این رو به کسانی که سرما خوردهاند یا آبریزش بینی دارند، توصیه میشود که روزانه چای یا چای سبز با زنجبیل بنوشند)، اختلال ديد (معمولا اولين علامت شروع حمله ميگرن است)، ضد سرطان(از طریق خود خوری و خودکشی سلولها)، تقویت کننده معده و بدن، ضد نفخ، سم زدا است.
انجمن فرآوردههاي گياهان دارويي آمريكا، ريشه زنجبيل خشك را در مرتبة دوم سلامتي و بيخطري قرار داده است و توصيه ميكند كه از مصرف آن در طول بارداري اجتناب گردد. اين گياه همچنين گلودرد، سردردها، پاره اي از انواع آرتريت و تب و درد ناشي از انواع سرماخوردگيها و آنفلونزا را درمان ميكند.