طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای رژیمی
مواد لازم برای شیرینی چنگالی پسته ای رژیمی :
کره | ١٢۵ گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
آرد | دو و نیم پیمانه |
شکر رژیمی کامور |
نصف پیمانه |
روغن مایع | ۱/۴ پیمانه |
پودر نشاسته گندم | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخورى |
مغز پسته ریز خرد شده | یک پیمانه |
شکلات تابلت کامور (ذوب شده) | ١٠٠ گرم |
پودر پسته | براى تزیین |
طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای رژیمی :
فر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد از قبل گرم كنيد. سينى فر را با كاغذ روغنى بپوشانيد.
كره را به همراه شكر رژیمی با همزن برقى همزده تا كرم رنگ شده و سبک شود. تخم مرغ را به همراه وانيل شكرى اضافه كرده و هم بزنيد. سپس روغن مايع را اضافه كرده و هم بزنيد. پسته خرد شده و پودر نشاسته گندم را اضافه كنيد.
آرد و بكينگ پودر را مخلوط كرده و الک كنيد. سپس با كنترل تا حدى كه خمير به دست نچسبد به مواد اضافه كنيد تا خمير لطيفى بدست بيايد. از مواد به اندازه گردو كوچكى برداشته و در دست گرد كنيد. خمير فرم داده را در سينى فر با رعايت دو سانت فاصله بچينيد.
سپس با چنگال روى خمير را فرم دهيد. سينى را در فرى كه از قبل روى ١٧٠ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده و به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه يا تا زمانى كه كف شيرينى تغيير رنگ دهد، بپزيد. شيرينى را بعد از پخت به مدت پانزده دقيقه در سينى استراحت دهيد تا خنک شود. سپس نصف شيرينى را ابتدا در داخل شكلات تابلت بن مارى شده زده و سپس در پودر پسته بزنيد.
منبع : chehnews.ir