مواد لازم :
بیسکویت گندم کاموَر 8 عدد
قهوه دم کشیده غلیظ 8 قاشق غذاخوری
خامه ترش نصف فنجان
پنیر خامه ای 100 گرم
پودر شیرین کننده کاموَر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو به میزان لازم و دلخواه
شکلات تابلت کاموَر برای تزئین به میزان دلخواه
طرز تهیه:
4 عدد از بیسکویت ها را تکه تکه کنید و در 4 لیوان به طور مساوی تقسیم نمایید. روی هر کدام یک قاشق غذاخوری قهوه بریزید.
پنیر خامه ای ، خامه ترش ، شیرین کننده کامور و وانیل را با هم مخلوط نموده و یک قاشق روی هر کدام از لیوان ها روی بیسکویت ها بکشید.
4 عدد بیسکویت باقی مانده را تکه کرده روی ترکیب پنیر بگذارید و روی هر لیوان مجددا یک قاشق قهوه ریخته و با باقیمانده مخلوط پنیر که یک ساعت در یخچال گذاشته اید سرد شده درون قیف ریخته و تزیین کنید. در آخر کمی پودر کاکائو روی ترکیب لایه ای درون لیوان ها پاشیده و مقدار دلخواه شکلات تابلت تکه شده رویشان گذاشته و بگذارید در یخچال تا سرد شود.