مواد خمیر تارتلت :
- آرد سرد ۲۰۰ گرم
- کره سرد فریزری ۱۸۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- اسانس لیمو یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر کامور ۱ قاشق سوپخوری
- آب یخ یک دوم قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی تارتلت :
- کره نرم ۱۰۰ گرم
- شکر کامور ۸۰ گرم
- تخم مرغ ریز ۲ عدد
- رنده پوست لیمو تازه ۲ قاشق چایخوری
- آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری
- عسل کامور ۱۰۰ گرم
- بادام زمینی خام ۱۵۰ گرم
- نمک یک پنس
طرز تهیه خمیر تارتلت :
۱. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره و شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.
۲. بعد تخم مرغ را اضافه کنید ، در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.
۳. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت بدهید.
۴. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.
۵. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۴۵ – ۴۰ دقیقه بپزید.
طرز تهیه مواد میانی تارتلت :
۱. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.
۲. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.
۳. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
۴. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.
۵. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.