مواد لازم 4 نفر :
برنج |
500 گرم |
مرغ |
800 گرم |
کره |
2 قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط |
2 عدد |
زعفران |
2/1 قاشق چاییخوری |
خلال بادام |
50 گرم |
خلال پسته |
50 گرم |
فلفل و نمك |
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیسانده . مرغ را بشویید و تکه تکه کنید.پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود . سپس مرغ را در پیاز سرخ شده تفت داده تا رنگش عوض شود، نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کرده و روی شعله متوسط یه مدت 20 تا 30 دقیقه حرارت دهید.سپس استخوان مرغ پخته را جدا کرده و 2 تکه کوچک می کنیم.(ریش ریش میکنیم.)بعد مقداری شکر را با 1 لیوان آب جوشانده و 2 قاشق کره و زعفران و مقداری آب مرغ را اضافه کرده و خوب هم میزنیم بعد خلال پسته و بادام را که از قبل شسته ایم کنار گذاشته و خلال پوست پرتقال چند بار در آب داغ جوشانده و آب آن را خالی می کنیم تا تلخی گرفته شود سپس خلال پوست پرتقال را 1 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و در نهایت 2 قاشق غذا خوری شکر بدون قند و رژیمی کامور را با خلال پوست پرتقال جوشانده تا بپزد و در پایان آب آن را خالی می کنیم . بعد برنج را آبکش کرده و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید سپس مقداری دیگر برنج روی مرغ ریخته و در این مرحله نیمی از پوست پرتقال ،بادام و پسته را روی برنج ریخته و بقیه برنج ها را روی آن میریزیم.آب مرغ و شکر را که قبلا تهیه کرده ایم روی تمام برنج ریخته و برنج را دم میکنیم و نیم ساعت روی شعله کم حرارت میدهیم و سپس شیرین پلو را در دیس ریخته و باقیمانده بادام ، پسته و خلال پوست پرتقال را روی آن میریزیم.
1 دیدگاه. جدید
با سلام ، پولکی زنجببلی استفاده میکنیم ۰طعم آن بسیار عالیست و مورد استقبال مهمانان و خانوده واقع شده .از محصولات بدون قند تون بسیار راضی هستیم