مواد لازم برای 4 نفر:
كره |
150 گرم |
برنج رژيمي كامور |
200 گرم |
آب مرغ |
500 میلی لیتر (2 پیمانه) |
باميه |
200 گرم |
سركه ي قرمز |
50 ميل يليتر (سه و يك دوم قاشق سوپخوري) |
پيازچه ي خرد شده |
2 ساقه |
گوجه فرنگي خرد شده |
2 عدد |
نمك و فلفل |
به ميزان لازم |
آبليمو |
2 قاشق سوپخوري |
طرز تهیه :
100 گرم از كره را در قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق آب كنيد.برنج رژيمي كامور خيسانده را بيفزائيد و قدري تفت دهيد تا شيشه اي و شفاف شود. آنگاه آب مرغ را بيفزائيد، در قابلمه را ببنديد و برنج را روي حرارت متوسط، به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. سپس ساقه ي باميه ها رابگيريد و همراه با سركه در كاسه ي مناسبي بريزيد و هم بزنيد تا كاملا به سركه آغشته شوند . بعد باميه ها را زير آب سرد بگيريد . باقيمانده ي كره را درقابلمه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد . پيازچه را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد . حالا باميه ها، گوجه فرنگي، نمك، فلفل، آبليمو و قدري آب به آن بيفزائيد و 20 دقيقه، باميه را بپزيد.اكنون برنج پخته را در ظرف مناسبي بكشيد و با باميه و گوجه فرنگي بيارائيد .